Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 часа назад, Fat Point сказал:

Трансформация -это возврат до 1917 г ,когда часть земель контролировалась с Вены ,а часть с Петербурга ? Или другое.?

Под трансформацией я понимаю закрепление уже начатого, то что мы уже видим, не сильно фантазируя. То есть с украинской стороны - переброска молодежи в ЕС для корректировки демографической пирамиды там в здравую сторону и закрепление этого результата, время должно пройти чтобы отказались от возвращения, вернуть назад тех кто совсем никак уже не прилип. Нормальное решение чтобы в ЕС на одно поколение поправить положение. С украинской стороны это делает сиутуацию катастрофической, но под саму украинскую территорию видимого особого плана тоже нет, ни для чего особенного она не нужна кроме логистики, сельского хозяйства, для производственных нужд полно неосвоенного на восточных границах внутри ЕС. Идея "приростания российских земель" тоже не особо просматривается, полигон на востоке Украины в руинах так и останется, издержки работы. Это не возврат, а движение вперед, за счет Украины текущие вопросы решаются, ну а то, что нам местное украинское начальство мозги компостирует о том, что "Украина розквитнэ" - это что-то вроде анестезии в ходе процесса.

Опубліковано
5 часов назад, Fat Point сказал:

Вас никто ни в чём не переубеждает и вы имеете право делать так ,как считаете нужным ,даже если обманываете сами себя. :popcorm2:

Вам обмануло 68... 

Погана новина для гематрії: прогноз не збувся.

Хороша новина для гематрії: тепер можна змінити формулу розрахунку так, щоб заднім числом пояснити, чому він усе-таки збувся.

Опубліковано (змінено)
25 минут назад, Fura! сказал:

Вам обмануло 68... 

Погана новина для гематрії: прогноз не збувся.

Хороша новина для гематрії: тепер можна змінити формулу розрахунку так, щоб заднім числом пояснити, чому він усе-таки збувся.

Из-за отложенного результата качественные прогнозы могут ломать логику и заставлять делать поспешные выводы. Для этого есть правило -три дня ожидания.

Змінено користувачем Fat Point
  • Лайк 1
  • Хаха 1
  • Не подобається 4
Опубліковано (змінено)

А в Киеве на Оболони уже начался старт "мирного житья". Пару недель назад вместо автостоянки, начали делать стройплощадку под три 24 этажных дома. А с субботы или воскресенья, закрылся секонд Баул. А это целая эпоха на Героев Днепра. И начали там огораживать тоже стройплощадку под два 25 этажных дома.

Змінено користувачем San4es
Орфография
Опубліковано
2 часа назад, dimonarti сказал:

А кто помнит это интервью ? И кому он отдает долги и кто его посадил в кресло депутата. Аид что скажешь ?

На днях почему-то вспомнилось это видео,может потому,что Леха появляется на каждом углу,ему так хорошо в верховной Раде,что медом не корми,до последних своих дней этот мудак хочет там сидеть,Петина собачка которая за деньги будут делать,что скажут покровители.

Опубліковано
В 01.06.2026 в 16:36, Ирина_ сказал:

ми якось у вузькому колі обговорювали перекладену українською мовою статтю і я зафіксувала увагу тих, хто обговорює на розбіжності між вимогами терміноутворення в україномовній математичній  практиці та перекладених термінів, що описують ефекти реактивності. про те що саме позитивний а не додатний - сталий  вираз ( прийняте середовищем) це я звичайно знала, але моє зауваження було не про назву ефекту, а на предмет того, що за наявності математичного знака характеризувати реактивність потрібно термінами додатний/від'ємний, а не позитивний/негативний. ну, була відправлена вчити матчастину. )))

Я застал (вернее попал) волну роста национального  сознания на Игналинской,  когда литовские  товарищи вдруг решили что все должно быть теперь  исключительно на литовском.  

Ну в общем...  дорабатывать до останова все равно пришлось на русском. 🤣 Многие конечно понимали язык, но не настолько,чтобы вести техническую документацию.

Гугл перевод :" про то что именно положительный а не положительный - устоявшееся выражение".

Опубліковано
В 31.05.2026 в 18:50, Fura! сказал:

що саме я мав побачити? Як Коваленко отримав ляща від міліції (на той час) і отримав 4000 євро? Так, я тяжче працюю, щоб отримати такі ж кошти. Але не знаю, чому пошуковий запит видав мені ту справу. 
чи про хлопця з Фінляндії, який не платив лізинг за деревообробне обладнання і подав до ЄСПЛ, бо вважав, що суддя з Фінляндії  є масоном? Але так і не пояснив, чим це погано, не навів доказів, що він масон.. але навіть якщо і масон, то де факт упередженого ставлення до позивача?

Яке пошукове слово використати? 

Посилання на базу HUDOC

https://hudoc.echr.coe.int/eng#{"sort":["kpdate Descending"],"documentcollectionid2":["JUDGMENTS","DECISIONS","COMMUNICATEDCASES"]}

Пошук в правому куті SEARCH, а в ньому перша позиція This exact word or phrase 

Треба набрати пошукове слово FreeMason і натиснути OK

Справи Коваленка, який отримав ляща від міліції (на той час), в цьому переліку немає.

У судових рішеннях фігурують тисячі організацій, релігійних груп, партій, клубів та об'єднань. Суд розглядає спори про права людей, а не підтверджує надприродні теорії. Якщо у справі згадується масонська організація, це доводить лише те, що така організація існує як юридичний або суспільний суб'єкт. Не більше.

Ключова справа Maestri v. Italy: https://hudoc.echr.coe.int/eng?i=001-61638 

В цій справі ЄСПЛ встановив факти про те, що заявник, суддя і виконувач обов'язків голови окружного суду, був притягнутий до відповідальності за те, що у порушення законодавства перебував в масонській ложі в 1981 - 1993 роках. Дисциплінарний орган виснував про конфлікт між членством у масонах і членством у судовій системі. В його рішенні зазначалося про несумісність масонської і суддівської присяг, ієрархічні відносини між масонами, відмову від державного правосуддя на користь "масонського правосуддя", нерозривний характер зв'язку між масонами навіть у випадку, коли масон бажає вийти з ложі.

Таким чином, ЄСПЛ розглядав не "надприродні теорії", а юридичні факти, коли суддя присягнув не лише державі, але і масонам, а також замість державного правосуддя мав можливість здійснювати "масонське правосуддя".

Ви змішуєте два різні поняття: раціональність та централізоване планування.

Раціональність-це спосіб оцінки фактів, перевірки гіпотез і прийняття рішень на основі доказів.

Держплан СССР- це конкретна економічна модель управління.

Провал або успіх певної економічної системи нічого не говорить про те, чи працює критичне мислення, математика, статистика або науковий метод.

Перш за все Вам варто зрозуміти, що існує раціоналізм, який вважає розум джерелом пізнання та критерієм істини, і ірраціоналізм, який джерелом пізнання вважає інтуїцію, віру та емоції, які є двома протилежними, але рівноправними філософськими концепціями. 

Раціоналізм використовується, наприклад, в державному управлінні, законодавчій діяльності, науці, економіці тощо. Ірраціоналізм використовується, наприклад, у відносинах між людьми й особливо між чоловіками і жінками,  в мистецтві, психології, рекламі, спорті, якщо йдеться про шахи тощо. У людини одна півкуля мозку відповідає за раціональний підхід у мисленні, а інша за ірраціональний, між якими є співпраця. Наприклад, без ірраціоналізму неможливо бути письменником, поетом, композитором. Михайло Таль став чемпіоном світу з шахів з яскравим ірраціональним (комбінаційним) стилем, хоча деякі його пожертви фігур були визнані некоректними.  

Таким чином, планування є ознакою саме раціонального підходу, яким зловживав комунізм, відмовляючись повністю від ірраціонального ринку, що призвело до краху цю економічну модель.   

У мене простий принцип. Коли в моєму житті щось йде не так, я спочатку шукаю причину у власних рішеннях, а не в геях, євреях, масонах, рептилоїдах, таємному уряді чи числах у календарі. Бо саме на свої рішення я можу впливати. Якщо проблема в мені - я можу щось змінити. Якщо проблема в таємній змові всесвітнього масштабу, то я автоматично безсилий. Тому мені ближчий підхід, де причини шукають у реальних людях, реальних інституціях, економіці, психології та власних помилках, а не в прихованих кодах і сакральних числах. Мій життєвий досвід показує, що 95% моїх проблем виникли через мої власні рішення. Решта 5% - через обставини. Жодного разу причиною не виявилися масони, гематрія чи номер вірша з Одкровення.

На ЛАЕС та ЧАЕС були однакові реактори РБМК.

СІУР ЛАЕС в нестандартній ситуації завдяки інтуїції (гарному ірраціональному мисленню) утримав реактор від підриву і все обмежилося деякими його пошкодженнями і помірним витоком радіоактивності.

СІУР ЧАЕС в нестандартній ситуації мислив суто раціонально за змістом методичок і підірвав реактор.

P.S.  Для Укріп:    

Під час однієї дискусії щодо подій Майдану, яка відбувалася в НАВСУ, професор однієї кафедри, доктор юридичних наук, полковник міліції неочікувано перейшов до ролі масонства в революціях і підкреслив, що вони є результатом дій свідомих і професійних організаторів, які не мають нічого спільного з народом.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...