Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По крипте прекрасное...

Евросовок через MiCA закрывает старый режим VASP и требует полноценную CASP-лицензию для работы с клиентами из ЕС.

США, Великобритания, Гонконг, Сингапур, ОАЭ, Турция, Южная Корея и Бразилия двигаются в ту же сторону через лицензирование бирж, стейблкоинов, кастодианов, платежных провайдеров и криптоинфраструктуры.

Опубліковано
57 минут назад, Fura! сказал:

Чому не 1544 = 1+5+4+4 = 14 = 1+4 = 5?

Стандарта нет ,можно не блоками складывать ,а по одной цифре и тогда даст пятёрку (5 ) что в нумерологии обозначает трансформацию. Событие до того момента как оно произойдёт предвидеть практически невозможно , потому что будущее в руках труднопредсказуемых лиц  ,контроль и навязывание их повестки  в их же руках .

С точки зрения науки есть такие выводы ,что мистика не работает ,с точки зрения человека на подсознательном уровне  -работает.

Опубліковано
В 26.05.2026 в 09:35, Modestus сказал:

Еще Конрад Аденауэр устранил многовековую вражду с Францией, подписав с ней даже договор о дружбе 1963 года. Его отношения с Великобританией были сложнее, но Великобритания вышла из Евросоюза, и только тогда, когда убедилась, что Германия умиротворена. А Вилли Брандт даже стоял на коленях в Варшаве.

Что касается федерального центра Евросоюза, то он уже есть в Страсбурге (Франция). Его выбрали исходя из того, что Страсбург находится в Лотарингии, то есть на землях умершего бездетного Лотаря II, которые в 869-870 годах поделили его дяди, а именно Карл II (будущая Франция) и Людовик II (будущая Германия) и из за которых началась и продолжалась многовековая франко-немецкая вражда.

"А Вилли Брандт даже стоял на коленях в Варшаве" - неординарный политик, по-настоящему заботящийся об интересах Германии - есть ли кто-то сейчас в Европе ему подобный? Существует мини-сериал о нем, под названием "Дорогой Вилли", центральная тема которого будет очень актуальна в ближайшие годы..

Опубліковано (змінено)
17 часов назад, Аид сказал:

photo_2026-05-30_13-41-07.jpg

Как и его северный коллега, он больше бренд, чем человек. Даже если на него нет подделок, а он - целиком автентичный, то даже в этом случае то, чем он занимается денно и нощно - это отсвечивание везде и бесконечное пиление потужных роликов. Кто за этой декорацией в действительности творит в стране дичь нам аккуратно не показывают спихия все целиком на актёра. 

Будучи положен в фундамент легенды, этот бренд нам показывает контраст относительно своего визави: молодой, незламный, ведет будто-бы свою страну к светлому будущему в отличие от. С другой стороны ему помогают как могут и выставляют напоказ дичь другого толка. Трасформация идёт по плану, все её цели будут достигнуты.

Змінено користувачем Esq
Опубліковано
7 часов назад, Fura! сказал:

У науці правило обирають до результату. У конспірології правило обирають після результату. 

Історія показує, що люди при владі нерідко починають приймати ірраціональні рішення. Навколо них формується середовище, де менше критики, менше зворотного зв'язку і більше людей, які готові підтверджувати будь-які їхні переконання.

Тому серед правителів, політиків, імператорів і диктаторів можна знайти чимало прикладів захоплення астрологами, віщунами, містиками, екстрасенсами та іншими подібними практиками.

Але це не доводить, що містика працює. Швидше це показує, що влада не робить людину автоматично більш раціональною.

Вам спочатку треба увійти до бази судових рішень Євросуду (HUDOC) за наступною адресою:

https://hudoc.echr.coe.int/eng#{"sort":["kpdate Descending"],"documentcollectionid2":["JUDGMENTS","DECISIONS","COMMUNICATEDCASES"]}

Потім для пошуку судових рішень обрати, наприклад, "FreeMason".

Нарешті, ознайомитися з обраними судовими рішеннями і проінформувати про власні враження.

До речі, "планування" є ознакою саме "раціонального" суспільства. Зокрема, дід колишнього Віце-прем'єр-міністра і Міністра соціальної політики Павла Розенка обіймав посаду голови Держплану УРСР і заступника Голови Ради Міністрів УРСР. Чи були виконані "раціональні" плани діда і чому онук повернувся до "ірраціонального" ринку?

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано
28 минут назад, Modestus сказал:

Нарешті, ознайомитися з обраними судовими рішеннями і проінформувати про власні враження.

що саме я мав побачити? Як Коваленко отримав ляща від міліції (на той час) і отримав 4000 євро? Так, я тяжче працюю, щоб отримати такі ж кошти. Але не знаю, чому пошуковий запит видав мені ту справу. 
чи про хлопця з Фінляндії, який не платив лізинг за деревообробне обладнання і подав до ЄСПЛ, бо вважав, що суддя з Фінляндії  є масоном? Але так і не пояснив, чим це погано, не навів доказів, що він масон.. але навіть якщо і масон, то де факт упередженого ставлення до позивача?

У судових рішеннях фігурують тисячі організацій, релігійних груп, партій, клубів та об'єднань. Суд розглядає спори про права людей, а не підтверджує надприродні теорії.

Якщо у справі згадується масонська організація, це доводить лише те, що така організація існує як юридичний або суспільний суб'єкт. Не більше.

Ви змішуєте два різні поняття: раціональність та централізоване планування.

Раціональність-це спосіб оцінки фактів, перевірки гіпотез і прийняття рішень на основі доказів.

Держплан СССР- це конкретна економічна модель управління.

Провал або успіх певної економічної системи нічого не говорить про те, чи працює критичне мислення, математика, статистика або науковий метод.

Зеленський, масони, таро, гадалка.. Але жодне з цих відгалужень не відповідає на початкове питання: де серед цього усього перевірюваний доказ того, що число 68 є тригером катастрофи? 

Яке пошукове слово використати? 

У мене простий принцип. Коли в моєму житті щось йде не так, я спочатку шукаю причину у власних рішеннях, а не в геях, євреях, масонах, рептилоїдах, таємному уряді чи числах у календарі.

Бо саме на свої рішення я можу впливати. Якщо проблема в мені - я можу щось змінити. Якщо проблема в таємній змові всесвітнього масштабу, то я автоматично безсилий.

Тому мені ближчий підхід, де причини шукають у реальних людях, реальних інституціях, економіці, психології та власних помилках, а не в прихованих кодах і сакральних числах.

Мій життєвий досвід показує, що 95% моїх проблем виникли через мої власні рішення. Решта 5% - через обставини. Жодного разу причиною не виявилися масони, гематрія чи номер вірша з Одкровення.

Опубліковано

В Австралии кандидат, выступавший против мигрантов и за классическую семью, после победы на выборах рассказал, что он гомо да ещё и с мигрантом, которому при своём влиянии выдали разрешение... А его не открутишь назад, срок депутатства должен отбыть.

Плохие законы. сразу под пегдаля и нафиг. 🤡 тоже пендалем 🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️👟

Опубліковано
13 часов назад, viking-joss сказал:

Существует мини-сериал о нем, под названием "Дорогой Вилли", центральная тема которого будет очень актуальна в ближайшие годы..

Не только этот сериал, но есть еще и другие. При этом созданы они примерно в одно и то же время, но для разных событий. Ихние сюжеты заключаются в том, что разведчики противоборствующих спецслужб идут не только против руководства спецслужб, но и политического руководства государств, чтобы сохранить мир. Наконец, они еще и влюбляются друг в друга, так как не обошлось и без женщин в разведках.

https://www.youtube.com/watch?v=xJt9DVEdniI 

https://www.youtube.com/watch?v=pJs7dLvf-_M

Опубліковано (змінено)
В 30.05.2026 в 17:19, youxim сказал:

Все правильно. Положительный/отрицательный - термины использующиеся в математике в русскоязычной практике. В английской positive /negative - так-же используются в математике и указывают на расположение цифры относительно нуля - фиксируют знак (+/- ). Позитивний/негативний( укр ) - не используются для фиксации положения цифры на шкале  отгносительно нуля., вместо них академически традиционно используется "додатный/видъемный" - в украинской практике, если есть математический знак или количественное изменение. Как бы,у этих явлений ( эффектов реактивности ) есть описание на других языках с которых собственно и был перевод.

ми якось у вузькому колі обговорювали перекладену українською мовою статтю і я зафіксувала увагу тих, хто обговорює на розбіжності між вимогами терміноутворення в україномовній математичній  практиці та перекладених термінів, що описують ефекти реактивності. про те що саме позитивний а не додатний - сталий  вираз ( прийняте середовищем) це я звичайно знала, але моє зауваження було не про назву ефекту, а на предмет того, що за наявності математичного знака характеризувати реактивність потрібно термінами додатний/від'ємний, а не позитивний/негативний. ну, була відправлена вчити матчастину. )))

Змінено користувачем Ирина_
Опубліковано
В 31.05.2026 в 12:54, Esq сказал:

Будучи положен в фундамент легенды, этот бренд нам показывает контраст относительно своего визави: молодой, незламный, ведет будто-бы свою страну к светлому будущему в отличие от. С другой стороны ему помогают как могут и выставляют напоказ дичь другого толка. Трасформация идёт по плану, все её цели будут достигнуты.

Трансформация -это возврат до 1917 г ,когда часть земель контролировалась с Вены ,а часть с Петербурга ? Или другое.?

В 31.05.2026 в 18:50, Fura! сказал:

Мій життєвий досвід показує, що 95% моїх проблем виникли через мої власні рішення. Решта 5% - через обставини. Жодного разу причиною не виявилися масони, гематрія чи номер вірша з Одкровення

Вас никто ни в чём не переубеждает и вы имеете право делать так ,как считаете нужным ,даже если обманываете сами себя. :popcorm2:

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...