Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, Leva - 30 сказал:

Тільки що забирав валюту в Райфі, є на продаж по 41.37. Прибив вільну гривню. 

Я Теж прибив вільну, а от ОВДП вирішив поки не чіпати - здається мені цей Пишний не заспокоїться поки 41 не проб'є! 😡😡😡

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
10 часов назад, Кремень сказал:

Вирішив більше не чекати, купив у Райфі по 41.34.  І так добре вийшло. 

Позвольте спросить, а добре вийшло по какому лимиту - на 50 т или 200 или по общему ? Я так понимаю это со слитого по 43 / 42 не менее . Только зачем ловить падающие ножи , некоторые видят и думают , вот манна небесная свалилась , вкусный курс - надо брать .

А тем временем за эту неделю ещё опустились на 38 коп. В итоге от максимума отминусовали 118 коп . Хорошо бреют хомяков - красиво... ( это я говорю не о таких как Вы)

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
12 минут назад, Mихаил сказал:

Позвольте спросить, а добре вийшло по какому лимиту - на 50 т или 200 или по общему ?

В депозити мені чомусь грати немає бажання, хоча дуже може бути що це прибуткова тема АЛЕ НЕ МОЯ (є на то свої об'єктивні причини). Я нікого не відмовляю не купувати на дозволені 200К під депо, але сам маю можливість зробити ті самі 200к одним днем без депо 50х4=200 :wink:. Ви розумна людина і розумієте про що я. 

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 6
Опубліковано
10 часов назад, Mихаил сказал:

Хорошо бреют хомяков - красиво... ( это я говорю не о таких как Вы)

Конечно ,лучше уточнить кого вы считаете хомяками.( Неопытными ,недальновидными  инвесторами ,вбухавшими свою бумагу в зелень )

Может это коммерсанты с курсом ,заложенным в цены ,выше того как куплен доллар ? Не-е ,они вроде в плюсах.

Ааа,валютчики,купили по 41.90 ,потом продали по 41.80 и купили по 41.50. Минус 10,плюс 30 ,итого плюс 20 коп. Тоже что-то не то.

Неужели это вы про бабушку ,которая с пенсии купила 100 долларов.? Точно миллион бабушек-хомячек попали на деньги. Не говорите им про это.😂

• Лайк 4
  • Хаха 3
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано

Это о тех кто после 42.4 ждал 44+ и ещё ждет какие - то  ракеты , пружины и тд , хотя ракета уже развернулась в другую сторону . 

А Вы как всегда утрируете . У валютчиков совсем другая своя  "кухня ". Меня она совсем не интересует .

• Дякую 3
  • Подобається 5
  • Не подобається 2
Опубліковано (змінено)
13 минут назад, Mихаил сказал:

ракета уже развернулась в другую сторону . 

Ракета пока боком летит

Я не валютчик, но у валютчиков есть, чему поучиться 

Разумно ли ожидать, что из боковика она выйдет вниз? Не думаю. Вряд ли...

Змінено користувачем Digger

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...