Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Твин..где пропал??

Или шипы на кедах вкручиваешь металлические?))

Готовишься к страстной пятнице??(не тереть модераторам..я имею ввиду пятницу на валютном рынке!) :)

Опубліковано
2 часа назад, nord555a сказал:

Как появляется бумага..так и ест :)

Я ж вчера говорил ..что отскочим..и докуда тоже)

это уже дежурный пост понедельника такой. завтра-послезавтра отскочим.

а там фифти-фифти:biggrin:

Опубліковано (змінено)
2 минуты назад, dimox сказал:

это уже дежурный пост понедельника такой. завтра-послезавтра отскочим.

а там фифти-фифти:biggrin:

Не отскочили бы..Ваш бы пост был более тяжёлым!

А так..в любом случае критика..И так не так..и этак)

Рад что Вам весело)

PS.

В следуюший вторник не отскакиваем..если что !)) :)

Змінено користувачем nord555a
Опубліковано
2 часа назад, Dimar сказал:

orest777

У меня подход несколько иной. Вместо "много слов" лучше давайте посмотрим на графики.

Ниже - доходности ОВГЗ на вторичном рынке. С разбивкой на долгосрочные и среднесрочные ОВГЗ.

Я думаю, одного взгляда на этот график достаточно, чтобы увидеть тенденцию. И чтобы понять, что на данный момент не только о 10% годовых говорить невозможно, но и 14-15% годовых - тоже нереально. Будет ли минфин размещать под реальные 18-19% годовых? Каждый может ответить себе сам.

Graf1.png

Чудовий графік, але ж Ви не можете не розуміти, що при збільшенні попиту ціна буде рости (в нашому випадку - відсотки падати)...

Опубліковано
10 минут назад, orest777 сказал:

Чудовий графік, але ж Ви не можете не розуміти, що при збільшенні попиту ціна буде рости (в нашому випадку - відсотки падати)...

да да, инвесторы видят что с МВФ не договариваються (закон про землю на половину принят, антиколомойский закон заблокирован), страна стоит не работает, валютные риски высоки, приватизация остановлена, и вот при всем этом они рванут вкладывать в ОВГЗ, при 10%... 

Опубліковано
2 минуты назад, orest777 сказал:

Дивний метод аналізу і прогнозування. Розглядаєте тільки негативні певні (далеко не всі) фундаментальні чинники курсоутворення: борги, витарти, збільшуючи їх в майбутньому як захочеться. В той же час позитивні не аналізуєте взагалі, типу як залишаючи їх на якомусь гіпотетично невеликому рівні.

П.С. Я не писав тут пять місяців. Нічого не втратив. Можу і далі не писати, щоб Вам і решті моїх "палких прихильників" тут було спокійно. Це не важко. Але більше 100 форумчан, я так розумію, хочуть щоб я писав...

Мене порахуйте :-)
я б кубок Вам поставив, але в мене нема сердечка в правому нижньому кутку

Опубліковано
38 минут назад, nord555a сказал:

Твин..где пропал??

Или шипы на кедах вкручиваешь металлические?))

Готовишься к страстной пятнице??(не тереть модераторам..я имею ввиду пятницу на валютном рынке!) :)

Пасха приближается, пост у медведей заканчивается и все траво.. гривнеядные будут съедены.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...